Wie zijn we en waar staat bruxo voor

Dag beste bezoeker,

Ik ben Inge Petré en heet je van harte welkom in de webwinkel van hondenspeciaalzaak bruxo. Voor wie het zich afvraagt: de naam bruxo vindt zijn oorsprong in de combinatie van de naam van onze eerste berner Branco en die van onze ingeljander Juxta.

Sinds 2010 specialiseer ik mij in ingevroren kant-en-klaar vers vlees voor honden (ook wel kvv genoemd, de afkorting van kant-en-klaar of kompleet vers vlees).

Alles wat ik verkoop wordt voorgeproefd en goedgekeurd door onze honden Borrie en Juxta zodat ik kan garant staan voor de kwaliteit. Als ik een product niet aan onze eigen honden wil geven, dan verkoop ik het niet.

Bruxo draagt een persoonlijke aanpak en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo gebeuren leveringen steeds door mijzelf met een diepvriesbestelwagen. Het vlees bereikt je dan ook echt bevroren. Ook ben je altijd welkom in de winkel (tijdens de openingsuren of op afspraak) voor gratis voedingsadvies. Breng gerust je viervoeter mee. Je kan hem zelf komen wegen bij ons.

Voor ik het vergeet te melden: naast kvv heeft bruxo ook een kwalitatief aanbod brokken, snoep, snacks en voedingssupplementen.