Leveren of afhalen

In de winkel kan je met bancontact betalen. Wanneer we aan huis leveren kan het zijn dat we dit toestel niet meebrengen (als bv. de winkel open is) en zullen we je vragen cash te betalen. We informeren je hierover in de bevestigingsmail.

Alle bestellingen leveren we zelf met onze eigen diepvriesbestelwagen.

Bestellingen onder de 50 euro worden nooit aan huis geleverd. We vragen je naar de winkel te komen.

Vanaf 50 euro leveren we gratis aan huis in Landen, Tienen, Zoutleeuw, Hoegaarden, Hélécine,  Lincent, Hannuit, Sint-Truiden, Gingelom en Linter.   

Vanaf 75 euro wordt gratis aan huis geleverd in Borgloon, Wellen, Heers, Nieuwerkerken, Geetbets, Kortenaken, Glabbeek, Binkom, Boutersem, Jodoigne, Orp-Jauche en Waremme. Voor bestellingen tussen 50 en 75 euro rekenen we voor deze regio een leverkost van 10 euro.   

In de rest van Vlaams-Brabant en delen van Limburg zijn leveringen gratis vanaf 150 euro. Onder dit bedrag vragen we 10 euro.

Woon je verder of wens je meer info, aarzel dan niet om ons te contacteren om de exacte leveringsvoorwaarden te bespreken.

Opgelet: we leveren steeds op afspraak. Hou rekening met een gemiddelde levertermijn van 8 tot 10 dagen. Soms kan het sneller, maar bouw genoeg zekerheid in zodat je woef niet zonder eten valt : )

Je bent natuurlijk altijd welkom in de winkel van bruxo. Je vindt ons in de Zavelstraat 19 te 3400 Neerwinden (Landen). Opgelet: de meeste GPS-toestellen kennen onze winkel niet. Zoek op Zavelstraat 17 en rij het kleine kasseibaantje in naast nr. 17.

Klik hier om een kaart van onze locatie te zien.